George Nardone Giorgio Nardone Prof
Bashkëthemelues dhe Drejtor i Qendrës së Terapisë Strategjike
Tel: 0575 295992
Email: giorgionardone@giorgionardone.com
Dr Stefano Bartoli
Shefi Operativ i Qendrës së Terapisë Strategjike
Menaxher personal i Giorgio Nardone
Tel: +39 348 2894 048 - 0575 295992
Email: s.bartoli@centroditerapiastrategica.com
Riccardo Falsetti
Menaxher komercial
Tel: +39 3925588548 - 0575 295992
Email: master@centroditerapiastrategica.com,
events@centroditerapiastrategica.com
Dr Simona Zimbaro
Sekretariati Organizativ i Shkollës së Specializimit
Psikolog dhe Psikoterapist
Tel: +39 333 5942801 – 0575 295992
Email:segreteria@centroditerapiastrategica.com
Dr.Elisa Balbi
Specializimi Mbikëqyrës Shkolle – Psikoterapist dhe Studiues
Tel: + 39 349 0539 974
Email: dott.e.elisabalbi@gmail.com