Edicioni i parë i Simpoziumit mbi Ndryshimin

Venerdì 13, sabato 14 e domenica 15 ottobre - Galleria dei Giganti / via Cavour 3/7, Peccioli (PI) Giorgio Nardone, assieme ai suoi collaboratori, al Comune di Peccioli e a Belvedere Spa, ha organizzato la prima edizione del Simposio sul Cambiamento. L’ingresso è libero e i relatori sono di altissimo livello: psicologi, psicoterapeuti, scrittori e [...]

Kongresi i parë i Amerikës Latine

1er Kongreso Latinoamericano de Terapia Breve Estratégica Modalidad online dhe prezencial në 2–87 Carrera 1 Cartagena de Indias, Hotel Caribe By Faranda Grand, Anëtar i Radisson Individuals 22 në 24 shtator të 2023 Programi

Shkolla Ditore e Hapur e Specializimit në Psikoterapi të Shkurtër Strategjike

Qendra e Terapisë Strategjike hap dyert për të diplomuarit në Psikologji dhe Mjekësi të cilët dëshirojnë të mësojnë rreth kursit katërvjeçar të Specializimit në Terapinë Strategjike të Shkurtër (Terapia e shkurtër Strategjike, Modeli Giorgio Nardone) Dita e hapur është një mundësi që ne duam t'i ofrojmë psikologë dhe mjekë të rinj për të parë se çfarë kanë pasur më parë [...]

Libri i verës: Marrëzia strategjike. Si të ndërtoni suksese të dështuara ose si të shmangni ta bëni këtë

Të martën, më 27 korrik, profesor Giorgio Nardone do të jetë protagonisti i transmetimit live falas në faqen e tij në Facebook, të hapur për të gjithë, me temë: “Libri i verës: Marrëzia strategjike. Si të ndërtoni suksese të dështuara ose si të shmangni një gjë të tillë. "Për të marrë pjesë në transmetimin e drejtpërdrejtë, thjesht lidheni me faqen e Facebook @DrGiorgioNardone

Giorgio Nardone dhe Stefano Bartoli - Arti i ndryshimit: asgjë nuk është më e domosdoshme në kohë kritike

17 shtator në orën 21:30 Teatro del Popolo në Colle di Val d'Elsa (Siena) Giorgio Nardone dhe Stefano Bartoli së bashku përsëri në një konferencë të drejtpërdrejtë të hapur për publikun. Pas më shumë se XNUMX vjetësh nga botimi i kryeveprës "Arti i ndryshimit" shkruar nga Paul Watzlawick dhe Giorgio Nardone, duke pasur parasysh situatën kritike që po përjeton qenia njerëzore në [...]

Shkolla Ditore e Hapur e Specializimit në Psikoterapi të Shkurtër Strategjike

Shkolla ditore e hapur
Qendra e Terapisë Strategjike hap dyert për të diplomuarit në Psikologji dhe Mjekësi të cilët dëshirojnë të mësojnë rreth kursit katërvjeçar të Specializimit në Terapinë Strategjike të Shkurtër (Terapia e shkurtër Strategjike, Modeli Giorgio Nardone) Dita e hapur është një mundësi që ne duam t'i ofrojmë psikologë dhe mjekë të rinj për të parë se çfarë kanë pasur më parë [...]
Copëzat e kodit PHP Mundësuar nga : XYZScriptts.com