Libri i Fobive dhe kura e tyre – Konferenca

Frika, një emocion parësor, i lidhur drejtpërdrejt me mbijetesën, është një dhuratë e natyrshme që ne duhet ta perceptojmë si mik. Pa frikë ka vetëm pavetëdije, dhe ata që dinë ta stërvitin atë mund të përfitojnë vetëm prej saj. Por çfarë ndodh kur frika, nga një reagim i shëndetshëm, bëhet patologjike, në një përshkallëzim që e sheh të shndërrohet në ankth, panik, fobi, duke e shndërruar jetën e personit në një ferr të vërtetë?

Giorgio Nardone do të mbajë tre konferenca, falas dhe të hapura për të gjithë, në librin e tij të fundit, botuar nga Ponte alle Grazie:

LIBRI I FOBIAS
Dhe kujdesi i tyre

libri-fobitë-1.1

Milano / 30 Nëntor / 21:00 / live dhe online / kërkohet rezervimi
Shtëpia e Psikologjisë, Piazza Castello, 2
Info dhe iscrizioni: https://tinyurl.com/y6nkpspb

Firence / 4 dhjetor / 20:30 / vetëm drejtpërdrejt / hyrja falas
Grand Hotel Baglioni, Piazza dell'Unità Italiana, 6

Bolonja / 20 dhjetor / 20:30 / vetëm drejtpërdrejt / hyrja falas
Zanhotel Europa, via Cesare Boldrini, 11