Seminari online: pragmatika e komunikimit dixhital

Shkolla Ditore e Hapur e Specializimit në Psikoterapi të Shkurtër Strategjike

Edicioni i parë i Simpoziumit mbi Ndryshimin

Seminari Obsesivo Compulsive Trastorno

Giorgio Nardone - Monologët, teknologjia e faktorit njerëzor

Libri i verës: Marrëzia strategjike. Si të ndërtoni suksese të dështuara ose si të shmangni ta bëni këtë

Giorgio Nardone dhe Stefano Bartoli - Arti i ndryshimit: asgjë nuk është më e domosdoshme në kohë kritike

Shkolla Ditore e Hapur e Specializimit në Psikoterapi të Shkurtër Strategjike

Seria e konferencave - Autorët e pranishëm

Seria e konferencave - tregojnë autorët

Konferencat e Meksikës

Konferencë - Emocione, udhëzime për përdorim

Seminari - Ataque de Panico desde The Brief Estratégica Therapy

Seminari - Trastornos de Personalidad

More allá de uno mismo - Seminar trajnimi i lartë me Giorgio Nardone

Seria e konferencave në Bolonjë

More allá de uno mismo - Seminar trajnimi i lartë me Giorgio Nardone

Ndryshimi emocional korrigjues

Simpozium - Emocione
Njihuni, nxitini, menaxhoni ato

Dita e përditësimit: Protokollet e hipnozës në terapi të shkurtër strategjike

Konferenca - Përtej vetes

Përtej Vetes - Workshop i Arsimit të Lartë

Seminari Klinik - El Cambio Estratégico

Dialog mbi psikologjinë dhe psikoterapinë

Konferenca - Ndryshimi Strategjik (Verona)

Konferenca - Ndryshimi strategjik

Psikoterapi e shkurtër strategjike në trajtimin e ngrënies së tepërt

Master në Psikologjinë e Ndryshimit

I Kongresi Ndërkombëtar i Psikologjisë së Saludit

Konferenca - Ndryshimi strategjik

Seminar Klinik - Hipnoterapi pa trance. Me sa duket terapi "magjike".

Hipnoterapi pa ekstazë. Me sa duket terapi "magjike".

Simpozium - Njohja e njeriut ndjenjat e tij, veprimet e tij, evolucioni i tij

Psikoekonomia. Menaxhoni falimentimet. Arritni suksese

Frika nga sëmundjet

Konferenca - Patologjia Obsesive Kompulsive dhe Obsesioni Demonik

Konferencë - Shtatë tema thelbësore për të njohur njeriun

Video Simpoziumi "Dialogët e ndryshimit"

Menaxhimi i ankthit dhe dhimbjes në stomatologji

Seminari klinik "Anoreksia Juvenil"

Seminari klinik "Anoreksia e te miturve"

Simpoziumi "Dialogët e ndryshimit"

Seria e konferencave - Anoreksia e të rinjve. Dijeni dhe kuroni atë

Hipnozat e Kongresit 2017

"Anoreksia e të rinjve": libri i ri i Giorgio Nardone dhe Elisa Valteroni

Terapia e shkurtër estrategjike dhe terapia e ataques de panico

Obsesione, detyrime, mani

Konferenca - Terapia e sulmeve të panikut

Thuaj Bëj. Mendime dhe veprime për Italinë

TERAPIA E LOS ATAQUES DE PÁNICO ME GIORGIO NARDONE

Zgjidhja strategjike e problemeve. Arti i zgjidhjes së problemeve në dukje të pazgjidhshme

TERAPIA E SULMEVE PANIKU ME GIORGIO NARDONE

Master Class Clinique me Giorgio Nardone dhe Jean-Jacques Wittezaele

Konferenca - Festivali i Komunikimit Camogli

Shkolla Ditore e Hapur e Specializimit në Psikoterapi të Shkurtër Strategjike

Konferenca: Terapia e Sulmit të Panikut