Shkolla Ditore e Hapur e Specializimit në Psikoterapi të Shkurtër Strategjike

Shkolla ditore e hapur

Qendra e Terapisë Strategjike hap dyert e saj për të diplomuarit në Psikologji dhe Mjekësi, të cilët dëshirojnë të mësojnë rreth kursit katërvjeçar të Specializimit në Psikoterapi Strategjike të Shkurtër (Terapia Strategjike e Shkurtër, Modeli Giorgio Nardone)
Dita e hapur është një mundësi që duam t'u ofrojmë psikologëve dhe mjekëve të rinj për të parë live atë që më parë kanë lexuar vetëm në libra, duke i dhënë një mundësi më shumë për të zgjedhur me vetëdije rrugën e ardhshme të specializimit.

Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të përjetojnë një ditë reale mësimi në shkollë duke vëzhguar "mësuesin" në operacionin e tij klinik të ndjekur nga ekipi mësimor i shkollës dhe të marrin pjesë në mbikëqyrjen e studentëve në vazhdim dhe në diskutimin e rasteve dhe rasteve të aplikuara. teknikat .
Menaxhmenti organizativ do të sigurojë gjithashtu të gjithë informacionin mbi organizimin e brendshëm dhe do të ilustrojë shërbimet dhe aktivitetet që shoqërojnë dhe integrojnë rrugën akademike.


Ditët e ardhshme të hapura:

- 29 nëntor 2020 (në internet)

Regjistrimi: për t'u regjistruar në ditën e hapur mjafton të dërgoni një email në adresën e mëposhtme: info@centroditerapiastrategica.com
Vendndodhja: Qendra e Terapisë Strategjike, P.zza S. Agostino 11 - 52100 - Arezzo (AR)
Orari: 11.00

Copëzat e kodit PHP Mundësuar nga : XYZScriptts.com